Slumber Wave hesabınızı silin
Son güncelleme
Slumber Wave hesabınızı ve verilerinizi uygulamadan veya e-postayla kalıcı olarak nasıl silebileceğinizi burada bulabilirsiniz.
Slumber Wave hesabınızı ve ona bağlı verileri istediğiniz zaman kalıcı olarak silebilirsiniz. Silme işlemi geri alınamaz.
Uygulama içinden silme (önerilen)
- Slumber Wave'i açın ve Profil sekmesine gidin.
- Hesabı Sil'e dokunun.
- Hesabımı Sil'e dokunun ve onaylayın.
Hesabınızı ve verilerinizi sunucularımızdan hemen sileriz, giriş kimliğinizi de kimlik doğrulama sağlayıcımızdan (Firebase) kaldırırız.
Slumber Wave'i misafir olarak kullanıyorsanız bu ekranda silinecek kayıtlı bir hesap yoktur. Bize e-posta gönderin (aşağıya bakın), cihazınıza bağlı misafir verilerini silelim.
Neler silinir
- Hesabınız ve profiliniz: e-posta adresi, ad, kullanıcı kimliği ve giriş yöntemi
- Favorileriniz ve kaydettiğiniz miksler
- Sabah Özeti'ndeki uyku geçmişiniz (çaldığınız sesler ve tahmini uyku süreleri dahil)
- Başarımlarınız, ödülleriniz ve kullandığınız kuponlar
- Firebase Authentication'daki giriş kimliğiniz
Neler, ne kadar süre saklanır
- Satın alma kayıtları. App Store veya Google Play'in RevenueCat üzerinden bize ilettiği abonelik olayları, muhasebe ve vergi mevzuatının gerektirdiği süre boyunca saklanır. Silme işleminden sonra bu kayıtlar artık bir hesaba bağlı olmaz.
- Hizmet sağlayıcılar. Analitik, oturum kaydı, çökme raporlama, anlık bildirim ve abonelik sağlayıcılarımız (Mixpanel, Microsoft Clarity, Firebase, Sentry, OneSignal ve RevenueCat) kendi kayıtlarını her sağlayıcının saklama ayarlarına göre tutar. Hesabınızı silmek bu kayıtları otomatik olarak silmez. Silinmelerini istemek için bize e-posta gönderebilirsiniz. Bu sağlayıcıların listesi Gizlilik Politikası sayfamızda yer alır.
- Cihazınızda. Telefonunuzdaki önbellek verileri, Profil'de Önbelleği Temizle'ye dokunana veya uygulamayı silene kadar orada kalır.
Abonelikler
Slumber Wave Premium, App Store veya Google Play üzerinden faturalandırılır. Hesabınızı silmek aktif bir aboneliği iptal etmez. Aboneliği Apple Kimliği abonelik ayarlarınızdan veya Google Play > Abonelikler bölümünden iptal edin.
E-postayla silme talebi
Uygulamayı artık açamıyorsanız, hesabınıza bağlı adresten [email protected] adresine "Hesabımı sil" konulu bir e-posta gönderin. Talebinizi onaylar, hesabı ve verilerini 30 gün içinde sileriz.